Over de eigenaar

Lianne van BeekIk ben Lianne van Beek en woon in Breda, ben in Rotterdam geboren en kom thuis als ik naar de Joossesweg rij. Wanneer ik langs Koudekerke rij en de duinen in de verte zie liggen denk ik altijd: hier voel ik mij thuis.
Helemaal als ik in Duinlodge binnenkom.

Zodra we binnen zijn doen we de gordijnen en achterdeur open en snuiven de zeelucht op.
Op afstand zie je de duinen al liggen.
Wat ik zo leuk vindt van het verhuren van Duindlodge, is dat er meer mensen van kunnen genieten.

Of het nou zomer of winter is, of de zon schijnt of het stormt, het is altijd fijn in Duinlodge aan de Joossesweg.
En ik ben niet de enige die dat vindt, want altijd als ik er ben, zie ik ook dat andere huizen aan de Joossesweg bewoond zijn.
De middenstand heeft dit ook gemerkt. Was voorheen echt alles dicht in de winter, er is nu altijd een strandtent open.

Afgelopen kerst was ik in Zeeland en wat was het gezellig. Strandtent de Branding was in kerstsfeer en het was hartstikke druk. In Domburg zijn we uit eten gegaan en ook daar was het gezellig en alles in kerstsfeer. Ook de winkels zijn open in de winter. Zeker in Domburg waar altijd toeristen zijn.

Een wandeling over het strand samen met mijn gezin en mijn labrador Lucca is vaste prik. Dan ben ik pas echt in Zeeland geweest. Vergeet vooral ook het achterland niet te verkennen, hier ligt een fantastisch natuurgebied om in te wandelen.

Uit eten in Domburg, winkelen in Middelburg, langs de boulevard slenteren in Vlissingen en in de zomer op dinsdag natuurlijk naar de weekmarkt in Zoutelande. Het zijn allemaal aanraders. Het strand trekt natuurlijk altijd, zomer en winter.

Omdat ik zelf in Breda woon, ben ik op zoek gegaan naar iemand die in Zoutelande woont en in kan springen als er iets aan de hand is. Ik heb contact gelegd met Ricky, die de Joossesweg heel goed kent en daar zelf ook huizen verhuurt. Mocht er iets zijn, dan kunt u met mij of Ricky contact opnemen. De contactgegevens krijgt u natuurlijk nog na boeking.

Ik wens u een fantastische vakantie in Duinlodge!

Comments are closed.